СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XVI, брой 4, 2019

Проекти и инициативи на Националната платформа Дибла

Проекти и инициативи на Националната платформа Дибла

С близо 900 профила на български интериорни проектанти и с многобройни ежегодни събития на национално и световно ниво, Дибла е най-ползотворното и перспективно място за предлагащите и търсещите интериорни и продуктови дизайнерски решения у нас.

Десетки хиляди уникални посетители месечно безплатно, удобно и лесно разглеждат и сравняват над 4000 (към момента) проекта, избират и се свързват с дизайнери, възползвайки се от функционалността на сайта на Платформата и филтрите в търсенето. Дибла е в основата на всички мащабни и авторитетни събития в областта на интериора у нас. С Годишната си партньорска програма Дибла предоставя на водещите компании, обслужващи интериорния бранш, възможности за изграждане на нови формални и неформални контакти, лесно, целево и ефективно представяне на информация, продукти и услуги пред най-големите им дистрибутори – дизайнерите.

Една от най-значимите инициативи на Платформата е Националният форум за новости и тенденции в интериорния бранш „Дизайнът е повече от хората“. Той ежегодно събира 100-те най успешни и изявени интериорни проектанти в страната с най-утвърдените и доказали се на пазара фирми. За да отбележи и увековечи най-успешните осъществени проекти на родните дизайнери, Дибла ежегодно издава каталога „Най-доброто от интериорния дизайн“. Луксозното издание със своите над 300 пълноцветни страници и професионално заснети фотографии се разпространява в тираж от 500 броя през цялата календарна година.

Безпрецедентното по мащаб и авторитет национално съревнование за интериорен дизайн Dibla Design Awards е един от най-успешните проекти на Дибла. Съревнованието демонстрира постиженията и успехите на българския дизайн и дава възможност на гилдията да докаже приноса си към един по-красив свят, по-удобен живот и по-успешен бизнес.

Следете актуална информация за всички предстоящи събития, организирани от Платформата, на сайта на Дибла.РекламаПрелисти броя

  • Прелисти този брой на списание СТРОИТЕЛИ

още в рубриката

Новини

реклама