СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XVI, брой 4, 2019

Решения от Platformi.bg за ефективна работа във фасадното строителство

Решения от Platformi.bg за ефективна работа във фасадното строителство

Platformi.bg е основен партньор на бизнеса във фасадното строителство и саниране на сгради. В партньорство с италианския производител Electroelsa, Platformi.bg предлага, колонни, въжени подемни платформи и хаспели в помощ на строителните компании. Наборът и наличностите от платформи е предимство, с което компанията може да отговори на всяко предизвикателство.

Хаспелите - направление на Platformi.bg, за превоз на хора и товари. Отворен тип на кабината и с разнообразие от товароподемности от 400 кг до 5000 кг. Техническите характеристики на хаспелите позволяват транспорт, както на хора така и на товари. Предлаганите хаспели от Platformi.bg са със задвижване – пиньон – корона, което гарантира голяма товароподемност и сигурност на работа. Наличните хаспели са с височина до 160 m, което открива безкрайни възможности за новостроящите се високи сгради в България.

Друго направление на Platformi.bg са платформите за превоз на хора и товари от асансьорен тип, подходящи за превоз на персонал по новостроящите се високи сгради. С височина до 220 метра дават отлично решение, за бърз превоз на персонал до високите работни площадки. Товароподемност от 1500 кг позволяват издигането на голям брой персонал наведнъж.

Направление - Въжени подемни платформи – StarLift, едно от най-гъвкавите решения при санирането на сгради и фасадно строителство. Въжената подемна платформа е лека и преносима в един обикновен бордови автомобил. Лесното сглобяване и гъвкавост дават отлично предимство на всяка строителна компания. С дължина на работния кош до 10 m и височина до 40 m вие имате възможността да покриете 400 кв.м. фасадна площ с най-ниска инвестиция. Получавате най-лесния и бърз начин за работа по вертикала. Максимална височина до 150 m - имате още една възможност да повишите вашата продуктивност на обекта.

Прелисти броя

още в рубриката

Новини