СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XVI, брой 5, 2019

Повече ефективност с подемните съоръжения от Platformi.bg

Повече ефективност с подемните съоръжения от Platformi.bg

Platformi.bg практикува своята дейност в сферата на отдаване под наем, продажба и сервиз на подемни платформи, хаспели и строителни асансьори на италианската марка Electroelsa, както и кабелни платформи Star Lift. Основната цел на фирмата е повишаване ефективността при фасадни строително-монтажни дейности. Предоставяните съоръжения от Platformi.bg дават сигурност, удобство, гъвкавост и са отлично решение във всеки един момент от реализацията на даден проект. Подемните платформи, хаспели и асансьори достигат височина до 220 m и са отлично решение за фасаднo строително - монтажни дейности, превоз на материали или превоз на хора.

С адаптивните към фасадата удължения подемните платформи се адаптират към профила на всяка една сграда. Това дава възможност за бързо и качествено изпълнение на фасадните дейности. Основните предимства на подемните платформи са: работа на желаната от клиента зона от фасадата; всички необходими материали са на работната платформа – изолация, лепило, вода, 220 V електричество, когато става въпрос за изолации; при изграждане нови фасади ще ви доближат до 30 cm отстояние от конструкцията, която ще изграждате, като сте максимално обезопасени. При работата с подемни платформи имаме още едно предимство, а именно скоростта на движение. Тя е важна част от повишаване на ефективността. Скоростта на движение е до 0.6 км/час.

Поредно основно предимство е товароподемността. Товароподемността при подемните платформи варира от 2800 кг при дължина на двуколонната платформа от 10 m и до 900 кг при дължина на двуколонната платформа от 28 m. При едноколонните платформи максмалната товарподемност е 1200 кг при дължина 3 m и 300 кг при дължина до 8.78 m. В избора на подемна платформа е важно да се има предвид, че работната площадка е на етажа, на който сте.

Прелисти броя

още в рубриката

Новини