СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XVI, брой 5, 2019

Оргахим организира турне за цвета на 2019 година Органик

Оргахим организира турне за цвета на 2019 година Органик

Повече от 1500 души се впуснаха в приключението Органик тур, с който Цветът на 2019-та година посрещна лятото. Караваната на Оргахим премина през Русе, Бургас и София, като създаваше красив и много специален Органик кът в сърцето на всеки град. Там се събираха хората с усет и интерес към цветовете и начина, по който те преобразяват модерния интериор и декорация.

По пътя си Органик турнето даде шанс на стотици хора да се потопят в специално създадената виртуална реалност на модерния за годината цвят. През VR очила бе създавана изкуствена среда и хората можеха да видят как би изглеждал домът им в Органик зелено или в друг избран от тях цвят. Така, без да са професионални художници, дизайнери или визуални артисти, те „преобразяваха“ пространства и виждаха това, което утре искат да имат у дома.

Телевизионна водеща и влогър Ася Енева също не пропусна да посети Органик къта в столицата. „През 2019 всички започнахме да се отнасяме с по-голяма отговорност и грижа към околната среда, а необходимостта от близост до природата ни кара все повече да пренасяме природни елементи в дома си. Цветът Органик е не само актуален и в крак с тенденцията на времето, но и носи това неповторимо усещане за свежест, чистота и уют. Затова се спирам на него в избора си цвят, когато става дума за освежаване и обновяване на атмосферата в дома ми“, каза Ася.

Освен да изпие освежаващ коктейл в най-красивия кът в града, всеки, който реши да освежи дома си в модерния за годината тренд, получаваше талон за отстъпка за тониране на интериорна боя във фирмените магазини на Оргахим. Стотици играха с Цвета на 2019-та година, като се снимаха пред специалната органик стена, качваха снимките си във Фейсбук и печелеха страхотна брандирана органик чаша.

„Цвят на годината“ се определя от Оргахим вече за 4-ти път. В избора му участват водещи интериорни дизайнери, колористи, блогъри и артисти за съвременното градско изкуство.

Прелисти броя

още в рубриката

Новини