СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XVI, брой 6, 2019

Композитни системи (WPC) на Деворекс

Композитни системи (WPC) на Деворекс

Всеки двор или градина, веранда или балкон, е своеобразно продължение на жилищното пространство и процесът на избирането на най-подходящите идеи върви заедно с избора на материали, които да служат добре продължително време, да са устойчиви на външните атмосферни условия и да се поддържат лесно.

Възможно решение са системите композитни плоскости WPC Декинг и WPC Профили за ограда на Деворекс, които съчетават в себе си естетическите качества на дървото и функционалността на полимерните материали.

Надеждната подова настилка за открити пространства - Системата композитни плоскости WPC Decking е подова настилка, която притежава широк спектър на приложение – в градината, край басейна, на верандата или балкона. Произведена е от композитен материал (Wood Plastic Composite), съставен от PVC, висококачествени дървени частици и добавки, които подобряват свойствата на продуктите. Полученият материал е устойчив на външните атмосферни условия и не се нуждае от допълнителна поддръжка и боядисване по време на експлоатацията.

Огради с характер, които не се влияят от капризите на времето - Нов продукт в портфолиото на Деворекс е WPC Профили за ограда, които са предназначени за направата на огради, парапети на веранди, стълбища и тераси.

Съществено предимство на тези профили е, че няма нужда да се боядисват или импрегнират. Тъй като плоскостите са устойчиви на атмосферните влияния, оградите и парапетите запазват естетическия си вид. Всички метални елементи към системата (стълбове, крепежни елементи и дистанционери) са изработени от алуминий или неръждаема стомана.

Системите композитни плоскости WPC Декинг и WPC Профили за ограда са инвестиция, гарантираща дълготрайно и безпроблемно използване, а освен това внасят още повече чар, естетическа издържаност и функционалност във всеки дом.

Прелисти броя

още в рубриката

Новини