СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XVI, брой 6, 2019

Фамилия структури за вграждане PROSYS TH от Идеал Стандарт

Фамилия структури за вграждане PROSYS TH от Идеал Стандарт

От юни тази година Идеал Стандарт предлага пълна нова гама структури за вграждане и широка гама бутони за тях, които се съчетават перфектно с изделията от санитарна керамика и смесителите. ProSys™ е пълна система от структури за вграждане на тоалетни, бидета, мивки, писоари и душове. Предлагат се варианти за масивно и сухо строителство, а за обществените места - модели, устойчиви на вандализъм, с инфрачервени сензори и с дистанционно активиране.

Системата ProSys™ притежава авангардни характеристики, позволяващи лесен монтаж и обслужване, икономия на вода и енергия, подобрена хигиена. Предлага се вариант за лесен ремонт с модул NeoX™, който съдържа в себе си цялата система и се монтира бързо върху съществуващи водни връзки без преправяне на стената. Предлага се още вариант ProSys Comfort™ с настройваема височина на тоалетната с дистанционно управление по време на експлоатацията, което я прави удобна за деца, възрастни или хора с ограничена подвижност.

SmartValve е специален пълнещ механизъм, който избягва разхищението на вода по време на измиването, чрез активация на пълненето с вода едва след затварянето на изпразващия механизъм. Може да спести до 63 литра вода на седмица (12% намаление на сметката за вода).

SmartForce технологията използва силата на водата, която при движението си генерира достатъчно енергия да захрани безконтактния активатор. Не изисква включване към електрическата мрежа, нито смяна на батериите. Системата е съвместима с бутоните Symfo™ и Altes™, които се активират при доближаване на ръката към тях.

SmartFlush е самостоятелна система в казанчето, която впръсква почистващ препарат при всяко измиване. Дезинфектантът се съхранява в отделен резервоар в казанчето, което елиминира риска от замърсяване.

Идеал Стандарт дава 10 год. гаранционен срок на металната рамка, 5 год. на вграденото казанче, 2 год. на бутона и 25 год. наличност на резервни части.

Прелисти броя

още в рубриката

Новини