СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XVI, брой 7, 2019

Condair проведе традиционното си фирмено обучение

Condair проведе традиционното си фирмено обучение

В края на oктомври 2019 г. се проведе обучение на представителите за Европа на водещия производител в областта на контрола на влажността – Condair. Обучението е традиционно и се провежда на всеки две години, като целта му е да повиши квалификацията на участниците по отношение на избора, монтажа и поддръжката на различните продукти на марката, както и да бъдат показани последните новости на компанията. В продължение на 4 дни швейцарските специалисти от централния офис на Condair, които отговарят за разработването и усъвършенстването на продуктите, лично водеха лекциите по време на обучението и отговаряха на всички технически въпроси, поставени от участниците. Бяха разгледани всички продуктови гами без изключение, като беше обърнато внимание на спецификите на всеки продукт поотделно.

Тази година за първи път обучението се проведе в най-новото и модерно съоръжение на Condair – фабриката в Norderstedt, край град Хамбург в Германия. Сградата включва модерна производствена база, в която вече се произвеждат голяма част от продуктите, като идеята е там да се централизира цялото производство, склад и административен офис. Също така е направен и изключително стилен шоурум, в който е изложена пълната продуктова гама, конферентни зали за срещи с клиенти и партньори и специален кът за представяне и обучения.

В мероприятието взеха участие над 50 човека от повече от 20 страни в Европа, в това число и специалисти от представителите на марката за България – фирма Климасет. Тяхното мнение е, че този тип обучения са изключително полезни и всеки производител трябва да провежда подобен тип мероприятия, за да могат хората, които работят с продуктите, да ги познават добре и да могат да дадат компетентен съвет на своите клиенти за най-подходящото за тях решение.

За повече информация за продуктите на Condair можете да се свържете със специалистите от Климасет или да посетите сайтове на Condair и на Климасет.

Прелисти броя

още в рубриката

Новини