СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XVI, брой 8, 2019

Най-новото решение за топла вода от TESY се казва BelliSlimo

Най-новото решение за топла вода от TESY се казва BelliSlimo

BelliSlimo, новият електрически бойлер на TESY, умело съчетава високотехнологични решения и италиански дизайн.

Произведен в България на модерните линни на TESY, уредът осигурява истински комфорт на потребителя благодарение на своята надеждна конструкция и интелегентни функции.

В BelliSlimo са вложени редица иновативни и патентовани от TESY решения, които правят възможно постигането на най-висок клас „B” на енергийна ефективност, гъвкавост при управление в т.ч. и през интернет и не на последно място компактни размери и естетична визия.

BelliSlimo постига най-високия възможен клас на енергийна ефективност за електрически бойлери в своята категория – клас “В”, посредством функцията ECO SMART. Чрез докосването на един бутон се задава на уреда да се самообучава на навиците на потребителя, в резултат на което се осигурява топла вода, колкото и когато е необходима, като същевременно се пести време и електроенергия.

Всички модели от фамилията BelliSlimo са с уникален италиански дизайн, който предлага модерен външен вид, изключително тънък силует и компактни размери. BelliSlimo може да бъде монтиран както вертикално, така и хоризонтално, например на видимо място в банята или дори в кухненски шкаф, в зависимост от наличното пространство и предпочитанията на потребителя.

Bellislimo Cloud е модел от фамилията Bellislimo и част от семейството на TESY Cloud, което включва продукти от ново поколение с управление през Интернет. Уредът може да бъде включван, програмиран или настройван чрез интуитивното мобилно приложение tesyCloud по всяко време, от всяка точка на света, предоставяйки данни в реално време и възможност за проследяване на консумираната електроенергия за зададен период от време.