СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XVII, брой 2, 2020

Предлагаме комплексни услуги в областта на строителството

Разговор с Илиян Чакъров, управител на Техстрой

Предлагаме комплексни услуги в областта на строителството

Уважаеми г-н Чакъров, в началото на разговора ни, бихте ли представили накратко фирма Техстрой и нейния обхват на дейност, предлаганите услуги, екипа и развитието и през годините?
Ние сме компания, която предлага комплексна услуга на нашите клиенти. Това постигаме, като поддържаме постоянен екип специалисти от всички строителни специалности, пълна гама строителна механизация и съвременно технологично оборудване за изпълнение на поетите срокове и гарантиране на високо качество на крайния продукт.

Устойчивото ни развитие през годините ни поддържа имидж на стабилен партньор за настоящите ни и бъдещи клиенти. Фирма Техстрой е вписана в Централния Професионален Регистър на Строителя по закона за Камара на Строителите в България. Компанията е социално отговорна, поддържа дългосрочно развитие, коректни трудови отношения и добра строителна практика за подобряване качеството на живот и опазване на околната среда. Дружеството се представлява от Илиян Чакъров.

В продължение на това, разкажете повече за активите на компанията, на които разчитате за качественото и навременни изпълнение на проектите? С каква производствена база, механизация и инвентар работите?
Разполагаме с цех за метални конструкции, където се произвеждат всякакъв тип метални конструкции за индустриални, аграрни и бизнес сгради.

По отношение на механизация и транспорт разполагаме с цялата гама едра механизация, в това число багери, фадроми, валяци, кулокранове, автокранове, телехендлери, самосвали и бордови транспорт. Поддържаме и всякаква малка механизация като машини за мазане, машини за замазки, машини за индустриални бетонови подове, машини за рязане на тyхлени блокове, вакуумна машина за монтаж на фасадни и покривни панели и други.

Относно наличния инвентар, създали сме достатъчно голям кофражен парк за всички видове кофражни елементи и скелета.

Имате богато портфолио от реализирани проекти на сгради с различно предназначение. Бихте ли отличили някои проекти – такива с които се гордеете, които са били по-предизвикателни?
Някои от реализираните ни обекти са: Търговски комплекс за промишлени стоки с административна част Актуал Индъстрис в град Пловдив, Предприятие за козметика Биофреш в село Царацово, Складова база с офисна част Амек Тойс в град Пловдив, Офис сграда Офис Парк Пловдив - I етап в град Пловдив.

Изградили сме също Силозно стопанство и предприятие за ориз Арон Райс в град Съединение, Лабораторно-консултативен център за обучение и превенция за безопасност на храните Ди Енд Ви, също в село Царацово, както и офис сградата на фирма ТМТ-ЕЛКОМ в град Пловдив

Бихте ли споделили също и за някои актуални в момента за фирмата проекти?
Сред актуалните проекти, по които работим в момента са жилищен комплекс VidaVerde в град Пловдив, Склад за парфюмерия и козметика Венити в село Войводиново, Складово – силозно стопанство за съхранение и почистване на суровина към Предприятие за производство на продукти от пуклива и захарна царевица Ти Ел Би в село Труд.

В края на разговора ни, какви са плановете и насоките за бъдещото развитие на фирмата, с оглед на състоянието на строителния пазар и тенденциите, които наблюдавате?
За бъдещо развитие планираме разширение на цеха за Метални конструкции. Увеличаваме броя на механизацията и транспортните средства за по-добра мобилност и увеличаване периметъра на действие на фирмата. Поради постоянния недостиг на работна ръка използваме все повече машини и съвременни електрически инструменти за повишаване на производителността и качеството на строителните процеси. Поддържаме също постоянен състав от специалисти и инженери и непрекъснато повишаваме на тяхната квалификация и подобряваме условията за безопасна работа.

Прелисти броя

още в рубриката

Събития

Новини