СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XVII, брой 3, 2020

Нова продуктова линия стайни сензори на Belimo

Нова продуктова линия стайни сензори на Belimo

Belimo прибави към сензорната си гама нова продуктова линия - стайни сензори, която ще се разширява постепенно през следващите няколко години. По този начин Belimo за първи път навлиза във видимата част на сградите с такава обширна продуктова гама. Първите продукти от новата линия включват активни и пасивни стайни сензори, както и стайни панели.

Новите стайни продукти от Belimo имат бързо време на реакция и могат да бъдат свързвани към съществуваща система за управление от трета страна. Конструкцията и интегрираната технология предлагат на архитектите естетичен и неостаряващ дизайн, на инсталаторите бърз монтаж, на системните интегратори лесна настройка, а на крайния клиент удобство и стаен комфорт.

За по-лесна инсталация сензорите са с пружинен клеморед, което осигурява и надежден ел. контакт по всяко време.

Стайните устройства се предлагат с най-разпространените температурни сензори. Активните сензори са с различни изходи, по напрежение или MP-Bus комуникация, което дава гъвкавост в интеграцията им към системи за сградна автоматизация.

Приложението Belimo Assistant App позволява лесна настройка на активните стайни сензори и тяхната диагностика чрез смартфон с NFC. Сензорите могат да бъдат параметризирани и в изключен режим. Стайните сензори са произведени в завода на Belimo Automation AG, Хинвил, Швейцария. Не се нуждаят от поддръжка и осигуряват оптимален стаен комфорт през целия си жизнен цикъл. Всички стайни сензори са с 5 години гаранция.

Belimo е глобален лидер в разработката, производството и маркетинга на изпълнителни механизми за управление на отоплението, вентилацията и климатизацията, като предлага на своите клиенти иновативни, ефективни и енергийно оптимизирани решения. Официалният дистрибутор на компанията у нас е Белимо България.

Прелисти броя

още в рубриката

Новини