СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XVII, брой 3, 2020

В дигитална платформа Rehau представя иновациите на 2020

В дигитална платформа Rehau представя иновациите на 2020

Въпреки отложеното световно изложение на бранша тази година, екипът от дивизия „Прозоречни решения“ на Rеhau споделя многобройни нови решения и световни иновации, като залага на атрактивно дигитално презентационно шоу. Посетителите ще имат възможност да разгледат съдържанието сами, но ще могат да получат ексклузивен достъп, уговаряйки персонален „тур“ с член на търговския екип. Така ще получат лично подробна информация и отговори на техните въпроси. Следвайки мотото „Create difference, grow business“, Rеhau разработва радикални иновации в прозорците и около тях, като така добавя значителна стойност за своите клиенти и партньори. При това Rеhau дава отговори на множество предизвикателства, типични за бранша - внедряването на смарт технологии, недостига на квалифицирана работна ръка и дигитализацията. И още повече, като утвърден системен доставчик разширява продуктовото си портфолио с интелигентни решения, отиващи далеч отвъд профилните системи.

Rеhau предлага надеждни и сертифицирани системи с ясни аргументи за продажба. Например, профилната система Geneo, изработена от материала RAU-FIPRO X, позволяваща изключително големите елементи при максимална енергийна ефективност и без риск от изкривяване и деформация. Или колекция Synego, която сега се разширява с икономичната система за плъзгане Synego Slide. Освен това, стремейки се да предоставя цялостни системи, Rеhau разширява своята продуктова гама с множество пасващи перфектно заедно системни допълнения, като предпазния парапет Skyforce, новата гама дръжки LINEA и иновативното решение за обков при плъзгащите елементи.

Посредством внедряване на смарт технологии, Rеhau дава възможност на клиентите да навлязат в нови бързоразвиващи се пазари, да разширят функциите, предлагани от прозорците и да използват нови аргументи за диференциране от конкуренцията. За пример служат разширената система Rеhau Smart Guard и интелигентните решения за вентилация и решенията за конфиденциалност (Rеhau Privacy и Rеhau Shading). Конструиран в много по-компактна форма и снабден с нови функции, новият Smart Guard 2 модул вече може да се използва за всички Rеhau прозоречни системи и типове отваряне.

Rеhau навлиза в темата дигитализация, предоставяйки на своите клиенти нови услуги, които помагат за оптимизиране на техните вътрешни процеси. От спечелването на нови клиенти, през проектирането и монтажа, до следпродажбеното обслужване. Rеhau Connect, Just Smart и Window ID са три забележителни акцента в тази посока. Решението Rеhau Just Smart е новост в бранша, улесняваща монтажа на прозорци и врати. Новото решение спомага пестенето на персонал и време при монтажа, като това дава възможност за поемане на допълнителни поръчки, създавайки едно силно конкурентно предимство.

Отговорното поведение към хората и планетата е въпрос с нарастващо значение. Rеhau изпълнява своята отговорност към хората и околната среда, предлагайки устойчиви прозоречни системи с интегриран в тях рециклиран материал за поколения напред. Устойчивите профили за прозорци, с новия щемпел EcoPuls на Rеhau, гарантират спестяване на CO2 по време на производството им, в сравнение с традиционните, тъй като при производството на рециклирания материал се генерират 88% по-малко емисии. Това дава възможност за спестяване на 97 000 тона CO2 годишно. Това съответства на количество спестен CO2, който би се генерирал в природата от гора с около 7 800 000 дървета.

За да можете да се запознаете подробно с всички тези новости, Rеhau стартира дигитално презентационно шоу на фирмения си сайт. Посетителите ще имат възможност да разгледат съдържанието сами, но също така и да получат ексклузивен достъп, уговаряйки персонален „тур“ с член на търговския екип. Достигането до многобройните видеа и документи е възможно само с няколко клика, като платформата ще бъде актуализирана и разширявана постоянно.

Прелисти броя

още в рубриката

Новини