СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XVII, брой 4, 2020

Инструменти на RIDGID за видеодиагностика и поддръжка на канали

Инструменти на RIDGID за видеодиагностика и поддръжка на канали

Всеки професионалист в почистването и видеоинспекцията на канализации се нуждае от висококачествена техника, за да си свърши работата бързо и успешно и да увеличи рентабилността є. RIDGID предлагат най-богатата гама от машини и инструменти за видеодиагностика, локализиране на подземни комунални линии и поддръжка на канализация - секционни, барабанни, прътови, водоструйни, както и най-новия модел машини за високоскоростно почистванe от стена до стена. Високата надеждност на предлаганите машини и инструменти и дългият сервизен живот са доказани през годините.

Продуктите SeeSnake® за видеоинспекция и диагностика на канали се отличават с изключително качество на изображението и висока издръжливост. С новата технология TruSense™ главата на камерата предава ценна информация за средата вътре в тръбата. Новите модели предлагат изображение с динамичен диапазон (HDR), което осигурява ясна картина далеч напред в тръбата. Софтуерът HQ™ дава възможност за запис и представяне на съдържанието от видеоинспекцията, редактиране и архивиране, генериране на протоколи от инспекцията, доставка на разпечатки и записи на DVD на клиента. Системите за видеодиагностика работят съвместно с локаторите за подземни тръбопроводи и канали SeekTech® и NaviTrack®. С тяхна помощ може лесно да се проследи с висока точност трасето на линията, както и да се определи точното местоположение на изображението от камерата. Приложението RIDGID Trax дава възможност за проследяване в реално време чрез свързване на локатора към мобилно устройство през Bluetooth®.

Професионалните инструменти на RIDGID за обработка на тръби, видеодиагностика и почистване на канализация, пресоване на тръбни фитинги, локализиране на подземни кабелни мрежи и тръбопроводи и други се предлагат на българския пазар от фирма Интелипауър.РекламаПрелисти броя

  • Прелисти този брой на списание СТРОИТЕЛИ

още в рубриката

Новини

реклама

  • Сдружение Топливо