СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XVII, брой 4, 2020

Система за PVC прозорци и врати greenEvolution от Salamander

Система за PVC прозорци и врати greenEvolution от Salamander

Най-новата система за PVC прозорци и врати в портфолиото на Salamander Industrie-Produkte GmbH е greenEvolution. Тя ще бъде представена в началото на 2021 г. като отделна платформа за конфигуриране на прозоречни елементи, които да се отличават със своя собствена индивидуалност и дизайн.

Платформата включва 6 различни вида дизайн на основните профили, които могат да се комбинират помежду си и, в съчетание с разнообразните декоративни фолиa и специални повърхности, да задоволят всеки стил - от класическо-пуритански до екстравагантен. greenEvolution предоставя избор между вариант с две точки на уплътнение на отваряемите части (AD) или с три точки (MD), което, в комбинация с различния брой камери на профилите, да осигури оптимална шумо- и топлоизолация за всеки конкретен проект. Системата е подходяща за ново строителство или при саниране на стари сгради. greenEvolution обхваща 6 профилни варианта с наименования - max, flex, curve, flex A, box и free“. Различните варианти имат 4,5,6 и 7 броя камери. Коефициентът на топлопреминаване е до Uw = 0.73(W/m2.K). Индекс на шумоизолация до Rw=48dB. Има възможност за вграждане на стъклопакет до 56мм и степен на противовзломност до RC2. При разработката на системата са взети предвид параметри като екологичност, разходи, форма, уплътняване и светлопропускливост в различни проявления. Към това се добавя и една цяла гама от нови повърхности: real metal, real leather и real wood, които превръщат прозореца във важен елемент на интериора, който се интегрира към цялостния стил.

„Сигурни сме, че с greenEvolution ще вдъхновим както специалистите, така и крайния клиент. Унифицираните продукти са минало - бъдещето е индивидуализацията.“ - споделят от Агенция Митев Радулов, изключителен представители на Salamander Industrie-Produkte GmbH за България.РекламаПрелисти броя

  • Прелисти този брой на списание СТРОИТЕЛИ

още в рубриката

Новини

реклама

  • Сдружение Топливо