СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XVII, брой 4, 2020

ХЕРЦ България ООД разширява оборудването си за полагане на настилки

ХЕРЦ България ООД разширява оборудването си за полагане на настилки

Министерството на младежта и спорта отпуска средства за изграждане на физкултурни салони в българските училища. Освен тази инвестиция, ремонтни дейности се предвиждат и в значителен брой болници в страната. Строително-монтажните работи набират скорост. В отговор на нуждите на всички фирми, полагащи изкуствени подови и стенни настилки, ХЕРЦ България ООД разширява гамата от предлаганото оборудване.

„ХЕРЦ е доказан германски производител на уреди и машини за заваряване на пластмаси, фирма, която е специализирана в технологиите за заваряване на пластмаси. Над 15 години ХЕРЦ България ООД предлага на нашия пазар не само оборудване, но и консултации, обучение и надежден сервиз.“ - споделят за списание Строители от ХЕРЦ България ООД.

Освен познатите ръчни уреди с горещ въздух „Рион“ с принадлежно­сти и накрайници и автоматите за заваряване на PVC подови настилки и линолеуми, сега фирмата разширява асортимента си с професионални машини и инструменти за подови настилки от германската фирма JANSER.

„Ще намерите различни видове хобели за предварителна обработка на фаската при пластмасови настилки, специални ножове за отстраняване на излишното заваръчно изплискване и накрайници за заглаждане на шева, стоманени линеали, ножове и ножици за разкрояване, шпакли и ракели за нанасяне на саморазливни смеси и лепила и разнообразни профили гребени към тях, накрайници за стенни настилки, шкурки за шлайфмашини и др. Всичко това е вече на Ваше разположение в ХЕРЦ България ООД, а с поръчка и едноседмичен срок на доставка може да закупите шлайфмашини за бетон и строителни прахосмукачки, 30 до 80 килограмови валяци за притискане при залепване, електрически фрези или който и да е артикул от каталога на Janser GmbH. на каталожна цена.“ - допълват от фирмата за новостите в асортимента.РекламаПрелисти броя

  • Прелисти този брой на списание СТРОИТЕЛИ

още в рубриката

Новини

реклама

  • Сдружение Топливо