СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XVII, брой 4, 2020

Системи Bekatherm за енергийна ефективност от Ада Колор

Системи Bekatherm за енергийна ефективност от Ада Колор

Фирма Ада Колор развива своята дейност с внос и търговия на строителни материали, авторепаратурни материали, бои и лакове за дърво, продуктови решения за фасадата, продукти за антикорозионна защита, бояджийски камери и др..

„Във времето се утвърдихме на пазара и днес фирмата ни има магазини и складове, локализирани в 6 големи града. Ада Колор е представител и на над 40 водещи международни марки, сред които са: Betek, Genc, San Deco, Kansai, Oprcoat, Ema Tech, Chimiver, Boldrini, Colorificio, Candis, Ranal, Gias и др. Едно от най-успешните партньорства, които фирмата развива, е това със сръбския производител на строителни материали Bekament.“ - споделят за списание Строители от екипа на Ада Колор.

Сръбският производител предлага решения за енергийна ефективност в няколко основни системи: Bekatherm Prestige, Bekatherm Plus, Bekatherm Standard Graphite, Bekatherm Standard White. Всички продукти от системите са сертифициран по ЕТА04 и отговарят на изискванията на стандарта за качество ISO 9001.

Продуктите, които са част от системите, са: Сериите BK-StirolFix, включваща лепила и шпакловки на циментова основа за залепване и шпакловане на топлоизолационни плочи - EPS/XPS и каменна вата. И серия BK-Grund, състояща се от универсален и силикатен структурен грунд за мазилки. Структурните грундове са предназначени за изравняване, неутрализиране и укрепване преди нанасянето на акрил-силиконова, силиконова, силикатна и силикат-силиконова структурна мазилка. Акрил-силиконова фасадна мазилка (BK-Plast) и Силиконова фасадна мазилка (BK-SİL), отличаващи се с много висока здравина, паропропускливост и водоотблъскваща способност.

Повече за предлаганите продукти, както и за Ада Колор, може да научите на фирмения сайта или на място в магазините на фирмата.

Прелисти броя

още в рубриката

Новини