СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XVII, брой 4, 2020

Cummins Power Generation празнува 100 години от основаването си

Cummins Power Generation празнува 100 години от основаването си

Тази година Cummins Power Generation отбелязва 100 години от основаването си. Всичко започва с придобиването на Onan Corporation от основната компания Cummins през 1920г.

“Историята на Onan има изключително много паралели с тази на Cummins. Те също започват с една бизнес идея от един визионер предприемач. Това което D.W. Onan започва като малък бизнес в Минесота, процъвтява 100 години и се превръща в глобален лидер в индустрията“ разказва Alex Savelli, Изпълнителен Директор на Cummins Power Generation.

Днес продуктите на Cummins Power Generation се конструират в четири различни технологични центъра и произвеждат в шест производствени локации по света. Общо, в Power Generation бизнеса на Cummins, работят над 5000 служителя със световна мрежа от 190 локации.

Cummins комбинира своето познание за пазара с водеща инженерна и производствена технология, за да предоставя на света решения, които да са винаги надеждни в широк спектър от приложения. От най-богатите световни мини за желязна руда в близост до полярния кръг, до далечни локации в бразилската джунгла, американски военни поделения и дейта центрове с огромни капацитети, Cummins надеждно осигурява мощности за клиентите си, независимо къде се намират.

В модерния свят, ежедневно се променя начина, по който се произвежда и консумира електическата мощност. Значими тенденции като децентрализирането на комуналните услуги, възобновяеми горива като водорода и нови дигитални изисквания оформят възможността на Cummins да иновира в своите нови продукти. Cummins Power Generation празнува своето начало и своята отдаденост на следващото поколение електрическа мощност.

ИПО ООД е официален дистрибутор за Cummins Power Generation за България. С множество осъществени проекти зад гърба си, в различни сектори и от различни размери,

ИПО ООД отстоява същите принципи за надеждност и лоялност към своите клиенти.РекламаПрелисти броя

  • Прелисти този брой на списание СТРОИТЕЛИ

още в рубриката

Новини

реклама

  • Сдружение Топливо