СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XVII, брой 4, 2020

Предлагаме висок клас пожароустойчиви врати, приложими във всички браншове

Разговор с Александра и Светослав Станеви, Собственици на Игъл Трейд

Предлагаме висок клас пожароустойчиви врати, приложими във всички браншове

Бихте ли представили фирма Игъл Трейд пред читателите на списание Строители? Споделете за пътя на развитие и утвърждаването ви на българския пазар като семейна фирма.
Ние сме Александра и Светослав Станеви и повече от 3 години се занимаваме с внос и продажба на пожароустойчиви врати. Създадохме Игъл Трейд с цел да запълним нишата на пожароустойчивите врати и да предоставим качествени продукти на българския пазар. Започнахме бизнеса, поддържайки малък брой врати на склад, които можехме да си позволим тогава, а към днешна дата поддържаме над 1200 врати.

Фирмата се роди след редица посещения на фабрики в любимата ни Италия. Там почти всяка фирма е семейна. Цялата фамилия участва в реализирането на бизнеса, което съвпадна с нашето разбиране за живота и ценностите, които искаме да възпитаваме у децата ни.

За читателите ще представлява интерес да научат повече за предлаганите от Вас врати на водещи италиански компании. Представете възможностите за приложение на продуктите.
Вратите, които предлагаме, са приложими във всички браншове. Най-използваните врати са тези за офис сгради с пожародопустимост до 120 минути. Много използвани са също и стъклените пожароустойчиви врати, които се поръчват както за офис сгради, така и за хотели. Вратите за мазе също са бюджетен и ценен партньор на строителите.

Новите попълнения в семейството на Игъл Трейд са вратите на панти с особено големи размери - достигат до 5Х5м, както и плъзгащите пожароустойчиви врати, които достигат до 5,4Х5,4м. Тези врати са приложими за търговски центрове, индустриални производства и складове.

Вратите с дървесен декор са все по-търсен продукт на нашия пазар.

В момента, съвместно с нашите партньори от Италия, разработваме метални врати с висока топло­изолация за къщи, които са подходящи за външни условия. Надяваме се съвсем скоро да можем да ги предложим на крайните клиенти в България.

Отне ни много време и ресурс да осигурим необходимите документи и сертификати, за да могат продуктите ни да отговарят на всички пожаробезопасни изисквания. Вратите са двустранно изпитани и отговарят на най-новите изисквания CE Mark -EN 16034-1:2014, имат клас по реакция на огън А2, димоуплътнени са и са издържали тест за самозатваряне от 200 000 цикъла /клас С5/.

В продължение на предния въпрос, бихте ли разказали за реализирани обекти, в които са използвани решения от гамата Ви?
Забелязваме, че в България все повече се държи на пожаробезопасността. Навсякъде в Европа се използват пожароустоичиви врати и дограми от най-висок клас. Хората държат на сигурността и не правят компромис с качеството. При нас доскоро много строители се опитваха да спестят от този тип врати. Завишеният контрол, който се осъществява в последните години от ГД Пожарна Безопасност, оказва положителен ръст в продажбите на пожароустойчиви врати.

Основните обекти, на които доставяме врати, са офис сгради, болници, търговски центрове, хранителни магазини, складове и промишлени обекти. Работим с водещи стоителни фирми. Изълнили сме обекти на АртЕстрой, Мират Груп, Частно Уилище St. George, Частно училище Дружба и мн. др. Имаме поставени врати в много спортни зали в страната, във фармацевтични обети, складови бази, фитнес зали, хотели и кина.

Прелисти броя

още в рубриката

Събития

Новини