СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XVII, брой 6, 2020

Иновативни бариери Beninca вече управлявани през мобилно приложение

Иновативни бариери Beninca вече управлявани през мобилно приложение

Този тип автоматични паркинг бариери имат вградени устройства, подобни на тези в умните къщи. Те се управляват през мобилно приложение наречено BeMove (патент на Beninca – Италия), което позволява на регистрирани потребители да отварят бариерата, като могат да използват собствените си смартфони. Едно натискане на бутон на екрана на телефона е достатъчно, за да вдигне бариерата и да осигури безпрепятствен достъп на потребителя до паркинга.

Автоматичните паркинг бариери с мобилно управление не налагат издаването и преиздаването на допълнителни консумативи като например карти, чипове, стикери и т.н., което от своя страна допълнително намалява разходите по поддръжката и използването на системата. Освен това подобряват сигурността на системата, тъй като няма физически консуматив, който може да бъде откраднат или споделен с неоторизиран потребител. Едно от предимствата на тези бариери е, че могат лесно да бъдат отваряни и за гости на потребителите, ползващи такъв тип система, без да е необходимо наличието на специален служител на място.

Автоматичните паркинг бариери с мобилно управление са изключително подходящи както за частни или абонаментни паркинги, така и за жилищни комплекси или производствени предприятия. Те са проектирани да осигуряват лесен достъп за предварително регистрирани потребители. Могат да се настроят и конкретни дни или часови зони, в които притежателя на определен смартфон има право на достъп до паркинга. Освен паркинг бариери, с мобилно приложение BeMove може да се управляват всички видове автоматика на Beninca, включително дворни и гаражни врати, ролетки, щори, сенници, дограми, боларди и др.

„Всеки наш клиент може да получи консултация от специалисти, цени и заявки, както и да се свърже с офисите ни в страната“ – коментираха от фирма Бисайд, филиал на Beninca в България.

Прелисти броя

още в рубриката

Новини