СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XVII, брой 6, 2020

Оформление на фасадата с Austrotherm фасадни профили

Оформление на фасадата с Austrotherm фасадни профили

Фасадното оформление само по себе си придава на сградата собствен характер. За красивия външен вид на фасадите, Austrotherm разполага с многобройни варианти на профили, които придават индивидуалност на всяка една сграда. По този начин могат лесно да се реализират нови идеи или да се възстановява автентичният дух на старата сграда.

Продуктите, предлагани от Austrotherm, включват разнообразни профили за рамкиране на врати и прозорци, подпрозоречни и обкантващи профили, корнизи, ключови и рустикални камъни, декоративни елементи, профил с декоративен шлиц, както и Austrotherm архитектурни елементи и Austrotherm прозоречен елемент.

Фасадните профили Austrotherm са здрави, гъвкави и лесни за обработка. Те са изработени от експандиран полистирен (EPS) с високи якостни характеристики и са покрити с еластична защитна обмазка. Благодарение на тази изключително устойчива на всякакви атмосферни влияния шпакловка, фасадните профили от EPS не се нуждаят от специална обработка. След залепването им върху фасадата е необходимо само и единствено да бъдат боядисани с желания цвят фасадна боя.

При ремонт на старо строителство фасадните профили на Austrotherm позволяват икономично възстановяване на автентичната форма на сградите. Именно класическите фасади са най-засегнати от атмосферните влияния. Дори пясъчните и каменни профили не са вечни, а изработката им в оригинал е изключително скъпа.

“Austrotherm предлага неограничени възможности за индивидуално оформление на всяка фасада. А ако търсите нещо по-различно, нашите специалисти могат да изработят профили по Ваш чертеж. Резултатът, освен че ще бъде една неповторима фасада, но същевременно ще е със свой собствен стил и очарование.“ – коментираха от фирма Austrotherm.

Прелисти броя

още в рубриката

Новини