СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XVII, брой 6, 2020

20 години ПЕРИ България

20 години ПЕРИ България

ПЕРИ България отпразнува своя 20-годишен юбилей на 25 септември 2020 година, като „Ден на отворените врати“ в компанията на много свои клиенти и партньори.

Мероприятието започна в 12:00 часа, когато компанията отвори вратите си за всички гости, дошли да уважат празника. PERI беше подготвила различни кътове за отдих, но и кът в изложбената зала за запознаване с последните тенденции в дигиталните решения, най-новите системни решения за кофраж и компоненти. Компанията представи: новата стоманена система за вертикален кофраж и колони HANDSET-Alpha, новата алуминиева система за хоризонтален кофраж ALPHADECK и новата рамкова система за подпиране на плочи и греди PD-5.

Посетителите имаха възможност да се разходят в изцяло обновената изложбена зала на PERI и да видят разнообразни примери за кофриране на вертикални елементи, плочи, инженерни съоръжения.

Компанията показа за първи път в България и прототипи на сензори за измерване на температурата на бетона, за уплътняване на трудно достъпни места, за измерване на якостта на бетона и за водоциментното съдържание. Клиентите успяха да се запознаят с новия online портал MyPERI за бърз и лесен достъп до данни за проектите 24/7.

Като финал на преживяването PERI се погрижи за доброто настрое­ние на гостите с вкусна баварска почерпка, студена немска бира и хубава музика.

PERI е световен лидер в производството и доставката на високотехнологични системни решения за изграждане на всякакъв тип и форма монолитни конструкции в ниското и високото строителство. Комплексните решения, които дава PERI, включват кофраж, скеле, компоненти и придружаващ ги инженеринг. Компанията залага на продукти, отговарящи на високи изисквания за безопасност и работата с тях е лесна и бърза, за да откликне на високите очаквания от страна на инвеститори, строители, архитекти и проектанти.

Прелисти броя

още в рубриката

Новини