СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XVII, брой 6, 2020

Технопанел с последни продуктови новости на престижен форум

Технопанел с последни продуктови новости на престижен форум

Технопанел взе участие в едно от най-мащабните събития в сферата на строителството тази есен - XX Общо събрание на Камара на Архитектите в България. Тази година събранието беше от изключително значение, тъй като фокусът беше върху изборите за нов председател на Управителния съвет на КАБ.

На събитието, което се проведе на 16-17 октомври 2020г. в Зала „Рила“ на хотел „Рила“, к.к. Боровец, присъстваха над 200 от 357 pегистрирани делегати от цялата страна.

Технопанел представи най-новите си решения за покривни и стенни ограждащи системи сандвич панели. Щандът на компанията беше посетен от много от присъстващите архитекти, с които обменихме идеи, опит и възможности за бъдещо партньорство. За всички делегати, Технопанел беше подготвил най-актуалните си каталози с информация за своите продуктови решения, техническа литература и подаръци. Беше подготвена и томбола за всички присъстващи със специално подбрани за събитието награди.

Функционалните стенни панели с открит монтаж от серията TFACE T са създадени за сгради с акцент върху практичността. Плътността на връзката между панелите TFACE T обуславя ефективността им при изграждане на хладилни камери и помещения с високи изисквания за топлоизолационна надежност. Част от продуктовата линия TFACE T са стенните хладилни панели FRIGOPANEL с изолационни сърцевини от PIR и PUR.

Покривната серия TTOP е подходяща за топлоизолирани покриви с минимален наклон на ската 7%. Оребрените панели елиминират изцяло проблеми, като течове и прах, благодарение на прецизните си сглобки, постигнати чрез застъпване с празното ребро на съседния панел.

Използвайки най-новите технологии и натрупания през годините опит, вече повече от десетилетие, екипът на Технопанел предлага професионално и отговорно консултиране и подкрепа по време на всички етапи от изграждането на един обект със сандвич панели.

Прелисти броя

още в рубриката

Новини