СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XVII, брой 6, 2020

Електрически уреди на Campa и Applimo

Електрически уреди на Campa и Applimo

Електрическите отоплителни уреди на Campa и Applimo са тънки и елегантни, предлагат възможност за монтиране както на стени така и на стойки, вписващи се перфектно в интериора на всяко помещение. Отоплителните уреди биват два вида: с естествена конвекция и инфрачервени(лъчисти), което гарантира комфорт на намиращите се в помещението. Изцяло безшумни и безопасни за здравето. не изсушават въздуха, не отделят миризма, не изгарят кислорода и не образуват неприятни вълни и въздушни струи (течение). Друго предимство е, че няма опасност от изгаряне при докосване, затова електрическите радиаторите са идеалните уреди и за семейства с малки деца.

За клиентите е от огромно значение уредите да са възможно най-икономични. Това е постигнато благодарение на прецизните терморегулатори, които са до 0,1С°, а спестяването на енергията е с до 30%. Част от уредите разполагат с функция „отворен прозорец“, при която лъчистият електрически радиатор се самоизключва при отваряне на помещението.

Съществува и датчик за отсъствие, който намалява прогресивно температурата, когато няма хора в стаята. В момента, в който обитателят отново се завърне обратно, радиаторът реагира и започва да работи на първоначално зададената температура.

Усещането за топлина е моментално и равномерно разпределено в цялото помещение. Усетът за „термичен комфорт“ се постига при 3C° по-малко от другите уреди за отопление, което спомага за пестенето на енергия.

Те са както с отличен дизайн, така и с компактни размери, с възможност за хоризонтално или вертикално позициониране и огледално покритие. Отоплителните тела за баня са със стойки, които позволяват докато се къпете, да се затопли хавлията ви.

Компанията предлага на своите клиенти професионална консултация, благодарение на която ще получат точния за тях уред.

Прелисти броя

още в рубриката

Новини