СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XVII, брой 7, 2020

Задава се новият формат на DIBLA DESIGN AWARDS

Задава се новият формат на DIBLA DESIGN AWARDS

„Предстои най-гледаната церемония по връчването на годишните награди за интериорен дизайн. Dibla Design Awards 2020 ще се превърне в най-мащабното събитие на сцената на интериорния дизайн у нас, което е провеждано до момента!

Новата нормалност на 2020 година е причината да обявим конкурса в период, различен от традиционния. Допълнителното време, което имахме на разположение, ни позволи да подготвим нещо наистина различно и в крак с новото време и неговите особености. Както винаги не спираме да търсим възможности, чрез които да извлечем максимума от усложнената ситуация. Dibla Design Awards ще бъдат по-гледани от всякога, въпреки трудностите, пред които ни постави COVID-19. А ние сме специалисти в това да създаваме възможности, чрез които интериорните дизайнери да покажат своя талант и да представят своите впечатляващи проекти!

Dibla Design Awards традиционно събират най-добрите сред най-добрите. Убедени сме, че дизайнерите са подготвили главозамайващи проекти, които да ни представят тази година. Кандидатурите ще бъдат разгледани и оценени от нашето авторитетно международно жури, съставено от 16 водещи професионалисти на световно ниво. Имената им ще бъдат официално представени в началото на декември.

Водени от целта за пореден път да надскочим себе си, ние не просто ще променим мащаба на събитието. Съвсем скоро ще научите повече за новата концепция, която разработихме. Очакваме тазгодишното издание на конкурса и онлайн Церемонията по награждаването да достигнат практически неограничен брой зрители чрез каналите на платформата! Не преувеличаваме - невероятно широката аудитория е реално постижима, съдейки по огромния интерес към сайта. За разлика от церемонията в зала, при която има ограничение на броя гости, онлайн излъчването предоставя възможност на всички заинтересовани да се докоснат до най-значимото събитие в сферата на интериорния дизайн у нас. Това ще даде много по-голям мащаб на Церемонията и много по-голяма представителност на тазгодишните победители.

Годишните награди за интериорен дизайн ще се излъчат на живо на 21.01.2021 - дата, която ще остане незабравима и преживяна от хиляди пъти повече хора от досегашните издания на Dibla Design Awards - така планираме да отбележим и петото юбилейно издание на едно от най-значимите събития в сферата на българския интериорен дизайн.

Крайният срок за регистрация е до 31 декември 2020.

Както винаги, всички български дизайнери имат възможността да споделят най-успешните си проекти с широк кръг хора от гилдията и от всички свързани с нея браншове. Традиционният формат на събитието ще бъде заменен от нова концепция, което отваря широко вратите към многократно повече потенциални клиенти, партньори, инвеститори и онлайн публика. Очакваме сериозен отзвук както на местно, така и на международно ниво. Възможностите за международно признание и нови покорени върхове в света на интериорния дизайн никога не са били по-вълнуващи! Dibla Design Awards е силата, която е способна да разкрие нови хоризонти пред всеки професионалист.

Dibla.com е платформа, в която годишно се качват над 500 проекта. Това я превръща в единственото по рода си онлайн пространство, в което потребители избират интериорни дизайнери.

Неограничен брой зрители ще могат да станат свидетели на най-новото в интериорния дизайн у нас!

Изцяло новата структура, която разработихме за Dibla Design Awards 2020, ще представи българския интериорния дизайн в друго измерение. Възможностите, които разкрива промененият формат, са многократно по-големи от тези, които предлагаха предишните издания. Целевата публика от активно заинтересовани от бранша в качеството си на клиенти, инвеститори и партньори, ще има възможността да наблюдава най-изявените дизайнери на живо. Конкурсът DIBLA DESIGN AWARDS е отворен за кандидатстване.“ съобщиха за читателите на сп. СТРОИТЕЛИ от Dibla.

Прелисти броя

още в рубриката

Събития

Новини