СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XVII, брой 7, 2020

Разнообразие от винтове за бетон и сегментни анкери с марка INDEX

Разнообразие от винтове за бетон и сегментни анкери с марка INDEX

ИНДЕКС, испански производител на закрепващи елементи и системи, чрез своя представител в България, ВАЛА ТРЕЙД ЕООД, предлага нови осем модела винтове за бетон. Собственият дизайн и управлението на производствения процес в компанията гарантират високо качество от ново поколение, удостоверено със Сертификат ЕТА Опция 1 и Сертификат за пожароустойчивост. Предлагат се с покритие Atlantis (Висококачествена антикорозионна технология, състояща се от три слоя) и цинково, с широк диапазон от диаметри (Ø5 до Ø18) и дължини (40-200) мм.

Важни, отличаващи характеристики на винтовете са усъвършенствана резба, която гарантира устойчивост на максимално натоварване, възможност за монтаж и демонтаж, сертифицирани за напукан и ненапукан бетон, сертификат за пожароустойчивост, без нужда от почистване на отворите след пробиване, възможност за регулиране при монтаж, с до три различни дълбочини на завиване и висока защита срещу корозия (версия Atlantis).

Друга основна група от каталога на ИНДЕКС са МТ-Сегментни анкери, които са налични в десет различни модела в зависимост от материал, покритие и резба. Благодарение на иновативният си дизайн те имат висока товароносимост и могат да се използват за напукан, ненапукан и армиран бетон и/или камък. Тяхното качество е гарантирано от сертификатите: EOTA, ICC, Сертификат за сеизмичност, Сертификат за пожароустойчивост и СЕ маркировка.

ИНДЕКС продават в повече от 90 страни на 5 континента и техните продукти се използват в най-големите строителни проекти по света. Непрекъснатият стремеж на компанията към съвършенство води до постоянно увеличаване на гамата от продукти, сертифицирани и одобрени от различни независими лаборатории и организации. ИНДЕКС е перфектният партньор за вашият бизнес, защото осигурява максимално качество на всички артикули.РекламаПрелисти броя

  • Прелисти този брой на списание СТРОИТЕЛИ

още в рубриката

Новини

реклама

  • Сдружение Топливо