СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XVII, брой 7, 2020

Високият клас пожароустоичиви врати на Игъл Трейд е избора за най-новия комплекс около Несебър

Високият клас пожароустоичиви врати на Игъл Трейд е избора за най-новия комплекс около Несебър

Игъл Трейд постави вратите на един от най-луксозните комплекси на българското черноморие, а именно Poseidon V&P Residence Club - най-новият и престижен апартаментен комплекс в района на Несебър. Състоящ се от седем жилищни сгради. Комплексът в Несебър предлага съблазнителна комбинация от стил, лукс и комфорт.

Изискан и стилен комплекс на 300м от плажа в един от най-атрактивните черноморски курорти, Poseidon V&P Residence Club е истинско произведение на архитектурното изкуство, решен в неокласически стил и изпълнен с педантично внимание към детайла и със сериозен акцент върху качеството.

Вратите, които собствениците избраха за своя оазис са най-висок клас пожароустоичиви врати 60 и 120 минутни, еднокрили и двукрили, със специален цвят на боята по изискване от клиента, доставена по поръчка от Германия. Във всеки един момент от денонощието вратата си променя цвета и блясъка. В зависимост от ъгъла на светлината и погледа, вратата си променя отблясъците. Ситната песъклива структура на вратата е пренесена и върху парапетите на сградата. В продължение на четири месеца художник рисува стените около вратите и усещането за хармония, стил и лукс се вижда с първата стъпка в сградата. Вратите са със Slash-паник бар от неръждаема стомана. Дръжките и паник баровете от неръждаема стомана бяха заложени в изискванията на инвеститора. Този тип аксесоари не задържат бактерии и мазнини и освен в изисканите европейски сгради все по-често се забелязват и в България. На вратите са поставени автомати за самозатваряне с плъзгащо рамо, които допълват цялостната визията. Поставената допълнително уплътнителна лента за шумо и димоуплътнение придава сигурност и комфорт за посетителите на конферентните зали и ресторанти.

Все по интересни за инвеститорите в България стават и стъклените пожароустойчиви врати, които освен че покриват всички европейски норми за пожаробезопасност, доставят допълнително усещане за простор и светлина. Игъл Трейд извършват доставка и монтаж на този тип врати, които притежават становище за допустимост по ГДПБЗН.

Eagle Trade e бързоразвиваща се компания, специализирана в областта на търговията с пожароустойчиви и метални многофункционални врати. Специалисти с дългогодишен опит в бранша предлат най-качествените решения според спецификите на обекта. Богатият асортимент от продукти на Eagle Trade включва стъклени, метални, дървени пожароустойчиви и многофункционални врати на водещи италианскати компании.

Монтажните екипи на Eagle Trade са с дългогодишен опит. Eagle Trade извършва ремонт и профилактика на всички видове врати на панти. Освен монтаж, ремонт и профилактика клиентите могат да получат съвети за правилната поддръжка и експлоатация на всички видове пожарни врати.

Гаранционният срок за всички предлагани продукти от Eagle Trade е две години. Фирмата предлага извънгаранционно обслужване. Ремонтните екипи са оборудвани със специални инструменти необходими за коригирането на възникналата повреда. Eagle Trade поддържа на склад голям набор от резервни части за продаваните от фирмата врати.

Прелисти броя

още в рубриката

Новини