СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XVII, брой 7, 2020

ЦЕРЕМОНИЯТА DIBLA DESIGN AWARDS 2020: Възможностите в новия формат и какви ползи осигури Dibla в различната 2020-та

ЦЕРЕМОНИЯТА DIBLA DESIGN AWARDS 2020: Възможностите в новия формат и какви ползи осигури Dibla в различната 2020-та

Във всяка трудност се крият редица възможности - изцяло новата концепция на DIBLA DESIGN AWARDS 2020, създадена от Dibla, бе наложена от ситуацията с COVID-19. Конкурсът традиционно онагледява развитието на интериорния дизайн в страната и неговите успехи, а тази година това ще се случи по нов начин – Церемонията можете да гледате свободно live на 21 януари в 18:30 часа на www.dibla-awards.com.

Дизайнерите и инвеститорите в проекти могат да кандидатстват до края на годината, а авторитетно международно жури ще оцени проектите им в началото на януари. DIBLA DESIGN AWARDS осигурява престижна сцена за изява на най-добрите професионалисти в гилдията, на която можете да видите успехите им и да се насладите на красота на отличените проекти.

Церемонията по награждаването ще бъде достъпна за всички. Тя се утвърди като най-значимото явление в бранша до момента, а очакванията са тази година да се превърне и в най-гледаното. Бляскавото събитие ще бъде впечатляващо както винаги, а провеждането му в онлайн формат дава възможността всеки заинтересован да стане част от него.

Номинираните участници във всяка от категориите ще бъдат представени в галерия на сайта www.dibla-awards.com, където могат да се видят и всички отличени през последните пет години. Основните акценти от вечерта ще бъдат свързани с награждаването на победителите в отделните категории, както и с обявяването на техните подгласници. Всички отличени дизайнери ще се включат в реално време. Традиционно, кулминацията на Церемонията по награждаването е връчването на най-престижното отличие в гилдията у нас – Дизайнер на годината. Притежанието му е в привилегия, запазена за най-добрите професионалисти в страната и представлява международнопризнато свидетелство за високо ниво.

Практически неограничената аудитория, която новият формат обезпечава, разгръща безпрецедентни възможности пред дизайнерите и бизнеса. Екипът на Dibla вложи месеци усърдна работа по изграждане на цялостният изглед на графичната среда, създаване на концепция, видеозаснемане и монтиране. Подбрани фирми, предлагащи иновативни и модерни решения, технологии, услуги и продукти, ще бъдат представени в първото дигитално изложение у нас. Чрез виртуална реалност всички заинтересовани гости ще могат да посетят щандовете на представените компании, от които ще имат възможността да изтеглят безплатно полезни материали. Очакваната огромна аудитория ще има привилегията да получи професионална селекция от екипа на Dibla и лесен достъп до всичко, което бизнесите предлагат.

DIBLA DESIGN AWARDS 2020 ще се излъчва в продължение на цяла година. Свободният достъп до дигиталното изложение и видеоматериал от Церемонията по награждаването и каналите за популяризиране гарантират безпрецедентните мащаби на предстоящото издание – потенциалната аудитория наброява стотици хиляди зрители и виртуални гости.

Желаещите да кандидатстват имат възможността да изпратят своите проекти до края на тази година. DIBLA DESIGN AWARDS 2020 ще се проведе на 21 януари 2021г. в 18:30 часа на www.dibla-awards.com.

Прелисти броя

още в рубриката

Новини