СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XVIII, брой 4, 2021

Работно облекло серия Prisma от Бултекс 99

Работно облекло серия Prisma от Бултекс 99

Дълги години работното облекло е възприемано единствено като средство за защита, съобразена с естеството на извършваната дейност. В днешно време обаче, освен да предпазва служителя, то трябва да бъде комфортно и представително.

Бултекс 99 създаде работно облекло серия PRISMA - разработена на базата на дългогодишен опит и в съответствие с нуждите от удобство, функционалност, здравина и атрактивна визия.

С колекция PRISMA WINTER Бултекс 99 допълва серията с подходящи за зимния период изделия. А за да гарантира допълнително удобство и лекота и през най-горещите дни, създава колекция PRISMA SUMMER, характеризираща се с висока устойчивост на раздиране и олекотена Ripstop материя. Освен стандартния панталон, с лятната серия се развива и късият панталон, като изключително удобен и функционален компонент.

За по-голяма безопасност, в облеклата присъстват и светлоотразителни елементи, а за да се увеличи гъвкавостта на използваната материя – всички поставени светлоотразителни ленти са принтирани. Принтираната лента се отпечатва върху самия плат, а не се пришива. Това минимизира ограничението на разтегливостта на плата и удължава времето за използване.

Не на последно място, всеки един джоб на изделията има своето специално приложение – в зависимост от това дали той трябва да осигури достъп до най-необходимите инструменти и консумативи, или трябва да съхрани лични вещи.

С помощта на опита, който Бултекс 99 е натрупал през годините, непрекъснатият диалог с индустрията и разбирането на различните нужди, компанията продължава да развива серия PRISMA, като основната цел остава предлагането на максимално комфортно, здраво и атрактивно работно облекло.РекламаПрелисти броя

  • Прелисти този брой на списание СТРОИТЕЛИ

още в рубриката

Новини

реклама

  • Сдружение Топливо