СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XVIII, брой 4, 2021

Матеко oтдава под наем и продава строителна техника

TVH Group е водещ световен доставчик в продажбата на резервни части, наемане и продажба на работни платформи и мотокари. Ценaтралата е разположена във Варегем, Белгия, от откъдето семейната компания се управлява повече от 50 години.

От 2018 г. дъщерната компания Матеко, част от групата TVH управлява всички дейности свързани с отдаване под наем и продажбата на техника.

Матеко е един от водещите доставчици на строително и индустриално оборудване под наем. Машинният парк наброява повече от 40 000 машини, разпределени в над 160 локации в глобален мащаб – Европа, Южна Америка и Северна Америка.

С над 50-годишна история, Матеко се отличава с подход към клиентите, висококвалифициран персонал, най-модерен машинен парк, постоянен и безкомпромисен фокус върху безопасността при работа.

„Ние от Матеко се ръководим от една ясна цел, а тя е да предоставим на клиентите си съвременни, безопасни и ефективни решения, подходящи за изпълнение на техните проекти.

Опитът и възможностите ни не свършват до тук. Въз основа на нуждите на клиентите, ние предлагаме интегрирани решения, индивидуални насоки, оторизирани обучения за безопасност и услуги за ремонт и поддръжка.“ - споделиха от компанията.

Матеко навлиза на български пазар в края на 2019 година. С изцяло нов екип от професионалисти в сферата на продажбите и поддръжката на предлаганото оборудване.

Фирмата разполага с работни платформи с работна височина от 6 до 58 метра, телескопични товарачи, мотокари, земекопна техника, мобилни компресори, генератори, осветителни кули и много други. Фирменият автопарк включва над 12 000 работни платформи и повече от 700 различни типа.

Матеко България предоставя и професионални консултации при работата на височина. „Работата на височина винаги трябва да се извършва по безопасен и планиран начин. Подходящото обучение по отношение на безопасността и защитата при работа е законно изискване за всеки работодател. Матеко България предлага широка гама курсове за обучение по безопасност, което гарантира, че служителите отговарят на законовите изисквания. Курсовете не само показват най-безопасния начин за използване на съоръженията, но и как да подобрите производителността, избирайки подходящото оборудване за всяко приложение. Нашите обучителни курсове могат да бъдат направени на място или в нашия обучителен център.РекламаПрелисти броя

  • Прелисти този брой на списание СТРОИТЕЛИ

още в рубриката

Новини

реклама

  • Сдружение Топливо