СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XVIII, брой 4, 2021

Врати Hörmann с лофт дизайн в модерен индустриален стил

Врати Hörmann с лофт дизайн в модерен индустриален стил

Постоянно откритите жилищни зони изглеждат привлекателно и са необратима тенденция особено в новото строителство. С изисканата си конструкция новите врати Hörmann с лофт дизайн предлагат максимална прозрачност и добре осветени помещения. Вратите с лофт дизайн позволяват гъвкаво комбиниране на различни елементи до максимални размери от 5x4 метра. Към тях се числят врати с едно и с две крила, с и без странични и горни части, както и стъклени преградни стени. Като прозрачно стъкло се използва многослойно защитно стъкло с дебелина 6mm.

Благодарение на тесните профили от само 76mm при вратите и 20mm при фиксираните остъкления, както и широките само 15mm, поставени отгоре шпроси, елементите изглеждат много изискано, преди всичко в комбинация с тесните лайсни за задържане на стъклото Slim. За постигане на особено автентична индустриална визия Hörmann предлага вариант с лайсни за задържане на стъклото тип винкел и видими глави на винтовете. По желание видимите глави на винтовете могат да бъдат и боядисани.

Стандартно новите врати с лофт дизайн и фиксираните остъкления се предлагат в цвят наситено черно, мат като така са оптимално съгласувани с обкова на вратите и дръжките black.edition на Hörmann. Освен това цветовете антрацитно сиво, бял или сив алуминий, бяло и огнено червено предлагат възможност за избор между пет предпочитани цвята, а също така е възможен и избор на желания от Вас цвят по RAL, специални цветове по NCS и цветове с релефен и перлен ефект.

В унисон със стила Hörmann предлага десет модела дръжки за врата в наситено черно и благородна стомана, без розетка, чийто тесен профил хармонира добре с изисканите елементи. Освен моделите дръжки за врата се предлагат и четири модела дръжка под формата на щанга.

Прелисти броя

още в рубриката

Новини