СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина , брой 2, 2024

Ръчноводими електро нископовдигачи Jungheinrich EJE 1-ва и 2-ра серия

Ръчноводими електро нископовдигачи Jungheinrich EJE 1-ва и 2-ра серия

Повдигачите EJE 1-ва серия са особено икономични. Силата им е при обработката на товари в и от камиони, както и при транспортирането на палета на кратки разстояния. Благодарение на компактните си размери тези машини могат да се движат в изключително тесни пространства.
EJE 2-ра серия са отлични при големи товарообороти. Патентованата функция "Рампов комфорт" позволява изравняване на нивото на вилиците до 15%, което води до безпроблемното движение по рампи.
Благодарение на променливо-токовата технология машините достигат високи скорости при бързо ускорение, което повишава и оптимизира товарооборота.
Мощните батерии до 375 Аh в комбинация с превъзходната енергийна рекуперираща (енерговъзвращаема и енергоспестяваща) система, позволяват на повдигачите EJE на Jungheinrich да работят в многосменен режим, а опционалната възможност за странична смяна на батерията им позволява и непрекъсната 24-часова работа.
Управляващата глава с възможност за управление от двете страни и специалния шалтер и програма за пълзящо движение улесняват манипулациите и ранжирането на труднодостъпни и тесни пространства.
Благодарение на опционалното silentDRIVE изпълнение EJE повдигачите на Jungheinrich са подходящи и за работа в шумочуствителна среда.
ProTrackLink e патентована система за окачване на колелата, която придава на машините по-висока стабилност, а системата за активна безопасност при повдигане и сваляне на товара допълва предимствата на ръчноводимите транспалетни електро нископовдигачи на Jungheinrich EJE 1-ва и 2-ра серия.