СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина , брой 2, 2024

СИДМА България предлага широк спектър продукти от стомана

СИДМА България предлага широк спектър продукти от стомана

СИДМА България е основана през 2005 г., като част от групата Sidma S.A., а именно най-големият търговец на продукти от стомана в Гърция, с повече от 75 годишна история.
Групата СИДМА е специализцирана в обработката и търговията на широк спектър на продукти от стомана. В портфолио се включват горещо и студено валцувана ламарина, поцинкована ламарина, горещо валцувани пръти с правоъгълно сечение (шини), квадратни и кръгли пръти, профили IPE, IPN, HEA, HEB, UPN (швелер), профилни тръби (кухи профили), Т - образни профили, черни електрозаваръчни тръби, равностранни и разностранни винкели, арматурно желязо и арматурна мрежа. Отскоро в продуктовата гама се включва дистирибуцията на жп релси и термопанели, отговарящи на най-високите европейски стандарти за качество. СИДМА България е основен дистрибутор на българския пазар и на продуктите на Стомана Индъстри.
На територията на изградения сервизен център на компанията в София оперират три от най-модерните линии за надлъжен и напречен разкрой на горещо и студено валцовани и поцинковани ламарини в страната. Благодарение на това компанията може да отговори на високите стандарти за качество и индивидуални нужди на клиентите и е предпочитан и надежден партньор.