СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XVI, брой 8, 2019

Ада Колор представя продуктите на Баня Комерс Бекамент

Ада Колор представя продуктите на Баня Комерс Бекамент

20.06.2018
Недалеч от сръбския град Аранджеловац, под склоновете на планина Венчац, се намира Баня Комерс Бекамент (Banja Komerc Bekament Ltd.) - завод за производство на довършителни материали за строителството. Заводът Баня Комерс Бекамент е създаден през 1992 г. и вече над 25 години реализира успешна дейност в областта на производството на продукти чрез смилането и преработката на известния камък венчац.
Продуктовият асортимент на фирма Баня Комерс Бекамент се състои от покрития за интериор и екстериор, лепила, фугиращи и шпакловъчни смеси, различни видове мазилки (машинна, ръчна, тънкослойна минерална), декоративен гипс, грундове, емулсии, продукти за под и др. Всички продукти, предлагани от Баня Комерс Бекамент, притежават необходимите сертификати за качество и се продават под търговската марка BEKAMENT.
В началото на 90-те години, под името Banja Komerc (Баня Комерс), е основан малък семеен бизнес за производство на материал от смилането на известния камък венчац. Никой не би предположил, че 25 години по-късно, с много ентусиазъм, работа, любов и смелост, той ще прерасне в огромната фирма, която е днес. Не толкова отдавна, през 1992 г., заводът стартира производствената си дейност само с два продукта, като увеличава асортимента си до над 250 продукта към днешна дата.
Реклама