СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XVI, брой 8, 2019

Академия Лидерите организира workshop за технологиите в строителството

22.11.2019
На 23.11.2019 г., в сградата на Американския университет в София, ще се проведе workshop за технологиите в строителството, организиран от Академия Лидерите.
Участниците ще се запознят с нововъведенията в сферата на строителството, енергийната ефективност и осигуряването на вътрешния комфорт в сградата. Ще научат за последните тенденции в строителството и технологичните процеси, които обуславят съвременните модерни сгради. Чрез практически задачи, ще имат възможността да се запознаят с нововъведенията в строителните инсталации.
За кого е предназначено?
За завършили млади специалисти, които искат да надградят знанията и уменията си и да създадат нови контакти. За студенти от всички инженерни специалности и архитектура; За ученици с интерес за развите в строителството.
Семинарната програма започва в 8:00 ч. с регистрация, продължава с няколко workshop сесии, между които ще има паузи за кафе и обяд, и приключва в 16:00 ч.
Лектори ще бъдат: проф. Стоян Братоев - изпълнителен директор на Метрополитен; Крум Паунов - търговски директор на Novoferm; инж. Стамен Гарибски - търговски директор на Novoferm; Хараламби Калев - мениджър продажби на Fibran; Николай Михайлов - продуктов мениджър PipeLife.Реклама