СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XV, брой 3, 2018

БАРАЖ с нов трираменен двупосочен турникет BJ6S

БАРАЖ с нов трираменен двупосочен турникет BJ6S

15.05.2017
От началото на годината БАРАЖ разшири своето портфолио и предлага новия трираменен двупосочен турникет BJ6S. Трираменният турникет представлява електромеханично устройство, което ограничава достъпа на хора до дадено помещение. Съвместим е за работа с всички видове контролери и терминали и е снабден с моторизиран трипод. Има възможност за свързване с алкохолен тестер (дрегер).
Съобразен с изискванията за пожарна безопасност, турникетът позволява свързването му към пожаро-известителна централа. Турникетът е двупосочен с възможност за електрически чупещи рамена или моторизиран трипод с електрически чупещи рамена. При авариен режим, най-горното рамо "пада", за да осигури безпрепятствено преминаване. Корпусът е масивен, прахово боядисан или изработен от неръждаема стомана. Триподът разполага с неръждаеми тръби и осигурява автоматично заключване след завъртане. Турникетът е оборудван със светодиодна индикация за разрешен или отказан достъп.
Ако сте решили да инвестирате в система за контрол на достъп с турникети, възползвайте се от новия модел BJ6S. Проектантите на БАРАЖ ще предложат решения, за да удовлетворят вашите изисквания.Реклама