СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XV, брой 3, 2018

Богата съпътстваща програма за по-успешен бизнес по време на Секюрити Експо

Богата съпътстваща програма за по-успешен бизнес по време на Секюрити Експо

09.03.2017
От 15 до 18 март в Интер Експо Център-София ще се проведе 24-ото Международно изложение Секюрити Експо 2017. Организаторите се похвалиха с разнообразна и наситена съпътстваща програма, чиято цел е да помогне на бизнеса за обогатяване на познанията в сферата на сигурността.
По време на Секюрити Експо Enterprise Europe Network ще проведе безплатни консултатации на фирми за възможностите за финансиране по европейски програми. АНДИ-Л, ИНСАС и Сектрон представят нови продукти и решения в системите за сигурност.
Институт по отбрана "Проф. Цветан Лазаров" към Министерството на отбраната ще разкаже за категориите на сигурност на системи за видеонаблюдение за използване в приложения за сигурност - БДС EN 62676-1-1:2014. Българската асоциация "Труд, здраве, безопасност" провежда лекция на тема: "Правилният избор и комплектовка на лични предпазни средства - критерии за висок комфорт и сигурност на работещи от всички клонове на индустрията. Лекцията се провежда от "Олимп - Предпазни екипировки".
Презентацията на Полимекс е с тема: "Продуктова гама контролери Polimex". От своя страна NST Security Group представя най-модерните безжични системи за сигурност с цветна видео проверка от Videofied/Honeywell. БОШ БЪЛГАРИЯ също ще се включи в богатата съпътстваща програма на Секюрити Експо.
За поредна година Секюрити Експо се провежда паралелно с Българска строителна седмица - форум за енергоефективно, екологично и функционално строителство.Реклама