СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XVI, брой 8, 2019

Бързостягащо циментово лепило за керамика и камък от Мапеи

14.09.2018
Създаден за тези, които ценят времето, Adesilex P9 Express е висококачествено лепило клас C2FT, което, благодарение на технологията Fast Track Read,y позволява стъпване и фугиране на плочи след само 4 часа. Adesilex P9 Express е качественото решение, изпълнено за минимално време.
Универсалността на Adesilex P9 Express е от изключителна полза, тъй като разрешава полагане върху най-различни повърхности. От гранитогресни, керамични и фаянсови плочи и мозайки по подове, стени и тавани до точково лепене на изолационни материали и плочи от каменна и стъклена вата. С Adesilex P9 Express може да се полагат плочи върху подове с интегрирано подово отопление, както и лепене на плочка върху плочка при размер до 900 cm². Допълнително, след безплатна предварителна консултация с технически представител на MAPEI относно изискванията за грундиране, Adesilex P9 Express може да си приложи и на гипсокартонени плоскости.
Освен отличното залепване към всички най-често използвани материали в строителството, Adesilex P9 Express е лесно обработваем.
Ефикасността на Adesilex P9 Express е решението, което търсите, когато желаете да не губите време, но и да не пестите от качество.

Реклама