СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XVI, брой 8, 2019

Ден на отворените врати на пилотна нулевоенергийна къща Neodom

Ден на отворените врати на пилотна нулевоенергийна къща Neodom

19.06.2019
Neodom има удоволствието да ви покани на Ден на отворените врати на пилотната за цяла България нулевоенергийна къща NEODOM в с.Богомилово, общ.Стара Загора на 29 юни 2019 г. (събота) от 10:00ч. до 17:00ч.
На всеки кръгъл час ще се провежда обиколка по помещения и екипът, участвал в изграждането, ще отговаря на въпросите на всеки посетител, за да имате възможността отблизо да се запознаете със строителството на бъдещето.
Двуетажната монолитна еднофамилна къща, с РЗП 163m2, която има сертификат за най-висок клас А на строителство, изникна от зелена поляна за рекордното време от 2 месеца (01.04.2019 - 31.05.2019) и е почти напълно завършена, с двойни изолации от топлонепропускливи материали PERIPOR и NEOPOR 25 cm в подове, стени, тавани и покрив. Строителни елементи: строителството се изпълнява 5 пъти по-бързо, като се спестяват времето и разходите за: кофраж и декофраж, зидария,изолация, изравнителна вътрешна мазилка, транспорт на строителни материали, а енергийните разходи на сградата са до 10 пъти по-ниски. Конструкция: сигурна монолитна, стоманобетонна конструкция, която гарантира отлична защита срещу пожар, ураган и заметресение.
Реклама