СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XVI, брой 8, 2019

Електронна smart система на Камсек с ПИН код и управление от разстояние

Електронна smart система на Камсек с ПИН код и управление от разстояние

05.04.2019
Отдавате жилище на хотелски принцип? Забравете за механичния ключ. Изпратете на клиента код за отключване. ‪‬С помощта на електронната SMART система на Камсек с ПИН код и управление от разстояние посредством GSM апарат, когато клиентът напусне жилището, лесно можете да смените кода за отключване с един SMS. Не Ви е нужен интернет, а настройките са като детска игра. Достатъчен Ви е само GSM апарат.
Системата се състои от електронна брава и ПИН код клавиатура, които се монтират на вратата и електронна централа в метална кутия с контролер и GSM модул, която се монтира обикновено над вратата в близост до таблото с предпазители.
Системата разполага с множество функции: отключване с ПИН код или телефонно обаждане; отключване с чип или карта; смяна на кода на място или от разстояние чрез SMS; добавяне, забраняване или изтриване на потребителски GSM номера; добавяне, забраняване или изтриване на потребителски чипове или карти на място или от разстояние чрез SMS; информация чрез SMS за въведените в системата потребители; проследяване състоянието на системата; алармен SMS в случай на намаляване нивото на акумулатора под определена стойност и др.
Реклама