СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XV, брой 2, 2018

Енбра България предлага тръби и фитинги с марка ОСМА

13.11.2017
ЕНБРА България е фирма, специализирана от 22 години в търговия на водопроводни и канализационни системи. Търговските анализи показват, че наред с традиционния интерес на строителните компании, насочени към изграждане на съвременни сгради, през изминалата година интересът на потребителите се насочи към една марка, която доскоро попадаше в категорията на луксозните строителни материали - ОСМА ОСТЕНДОРФ, Германия. Основана от братята Норберт и Хайнрих Остендорф, фирмата произвежда тръби за целите на строителството от 44 години.
Тръбите и фитингите на ОСМА са произведени по уникална технология, защитена с патент на базата на инженерни открития. Това е технологията "ТРИО", която позволява създаване на продукт от поливинилхлорид със здрава клетъчна структура. Гарантира се гладкост на вътрешните стени при висока абразивоустойчивост. Външният слой е издръжлив на натоварване от обичайните материали използвани за засипване на тръбопроводите. За изработване на безшумните тръбопроводи се използва висококачествен полипропилен с минерални пълнители.
Фирма Енбра е единствен представител за България на ОСМА от 2013 година. Значение за повишения интерес към продуктите на ОСМА несъмнено има една по-висока разпознаваемост на качествените продукти в строителството. Във време, когато строителната индустрия е изцяло ориентирана към бъдещето и новите технологии, всъщност няма нищо изненадващо, с оглед неоспоримите предимства на продукти като тези на ОСМА - изключителна издръжливост, здравина, устойчивост, огнеупорност, шумоизолираност, ултравиолетова защита и надеждност на фитингите.Реклама