СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XIV, брой 8, 2017

Етап Есен в конкурса "Фасада на годината 2017" на Баумит

23.11.2017
Есента е един от най-красивите сезони, когато дърветата ни радват със своята окраска, а листата се стелят като цветен килим по улици и паркови алеи. Все повече сгради впечатляват с новия си облик и допринасят за цветната палитра около нас. Осем от тях са част от финалния етап "Есен" на конкурса "Фасада на годината". Първите три обекта с най-много гласове ще се класират за финалното гласуване за избор на "Фасада на годината 2017". Все още имате време да подкрепите любимия си кандидат до 30.11.2017 г., 12:00 часа.
Обектите може да разгледате в сайта на компанията.
Първото място във временното класиране заема: Обект 2 в категория "Нежилищни сгради - ново строителство", Къща за гости "Кристал", в гр. Доспат на ул. Тракия 2А.
На второ място до момента вашите гласове класираха: Обект 1 в категория "Реновиране на исторически сгради" зае еднофамилната къща в гр. Пловдив, на ул. Гладстон 14.
Трета позиция гласувалите отредиха на: Обект 8, в категория "Жилищни сгради - ново строителство", жилищна сграда "Тракия Каза" в гр. Пловдив, жк Тракия, ул. Генерал Кесяков 12.
Разгледайте всички осем предложения и преценете кое от тях заслужава най-много вашия глас. Остават десет дни, за да подкрепите проекта, който ви е впечатлил. В случай че имате повече от един фаворит, може да споделите своя коментар и на фейсбук страница на компанията.
Гласувайки, не само давате шанс на вашия фаворит да участва на големия финал през март 2018 г., но можете да спечелите награда в томболата на Баумит.Реклама