СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XVI, брой 8, 2019

За пета поредна година Немечек България организира събитието Future of Design

За пета поредна година Немечек България организира събитието Future of Design

24.09.2019
На 3 октомври 2019 г. ще се проведе събитието Future of Design, организирано от Немечек България - водеща софтуерна компания, чийто екип разработва популярното дизайн и BIM решение - Vectorworks.
Future of Design събира на едно място професионалисти от сферите архитектура, ландшафтно проектиране, сценография, интериорен дизайн, строителство, инвестиции в недвижимо имущество. Събитието има за цел да покаже как технологиите в съвременния свят могат значително да улеснят работата на специалистите и да им осигурят възможност да реализират творческите си идеи, да работят съвместно и да печелят повече клиенти. Форматът на събитието е нетуъркинг коктейл с презентационни елементи.
Защо да участвате?
Изследвайте бъдещето
Future of Design ще ви даде възможност да се докоснете до технологичните решения, които подпомагат креативността, съвместната работа и ефективността на професионалистите в световен мащаб. На предоставените специално за случая демо станции специалистите на Немечек България ще ви запознаят от първа ръка с технологии, инструменти и функционалности за всяка една фаза от дизайн процеса - от чертеж в 2D среда, през 3D моделиране и BIM, импорт и експорт, изготвяне на справки, документация, енергийна ефективност, рендеринг, презентация. За ландшафтните архитекти и дизайнерите от развлекателната индустрия също са предвидени специализирани станции.
Допълнително, изпълнителният директор на водещата американска компания за дизайн и BIM технологии Vectorworks, Inc. - Dr. Biplab Sarkar, ще представи последните нововъведения при развитието на софтуерните решения.
Споделете добри практики
Изградете контакти с други професионалисти от Вашата и близки до Вашата индустрия, разберете какви са техните проблеми и как да взаимодействате по-добре.
Насладете се на приятна атмосфера
Future of Design ще се проведе в тържествената зала на Галерия Оборище 5. Ще бъдете посрещнати в приятна разпускаща атмосфера, предразполагаща към професионални разговори.
Събитието е безплатно, но изисква предварителна регистрация. За повече информация и за да заявите своето участие посетете сайта на Немечек България.
Допълнителна информация можете да получите и като следите Facebook страницата на Future of Design 2019.
За организаторите
Немечек България е водеща компания с висока експертиза в разработването и разпространението на BIM софтуерни решения. През последните двадесет години мисията им е да предоставят необходимите инструменти, с които да подпомагат професионалистите във всяка фаза от жизнения цикъл на една сграда - дизайн, строеж, управление и поддръжка. За пета поредна година организират събитието Future of Design, защото вярват, че диалогът е един от движещите фактори за развитието на сектора.Реклама