СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XVI, брой 8, 2019

Изравнителна подова замазка от Лакпром

Изравнителна подова замазка от Лакпром

14.09.2018
Производителят на индустриални подови покрития - Лакпром, предлага изравнителна подова замазка ЕПИЗОЛ®- 1 без кварц и ЕПИЗОЛ®- 1 с кварц, /двукомпонентни/, цветове по RAL.
Употребяват се за направа на саморазливни подови настилки в складови и промишлени помещения с леки и средни механични натоварвания, устойчиви на изтриване и удар, с добра водопропускливост, подложени на въздействие на различни агресивни течности и нефтопродукти. Полученото подово покритие отговаря на изискванията на БДС EN 13813 за замазка на база синтетична смола за механично съпротивление и устойчивост. ЕПИЗОЛ®- 1 притежава здравна оценка за приложимост 3073- 1145/17.06.2004.
Подходящи за: хранително-вкусовата, фармацевтичната, тютюневата и други отрасли на промишлеността; за помещения със специални санитарни изисквания към подовите покрития. Възможност за репарация на повредените участъци. Лесно се нанасят, готови за употреба. Експлоатационните качества на покритието гарантират дълъг експлоатационен срок повече от 10 години.
Предложените продукти са българско производство. Други продуктови решения и подробна информация за продуктовото портфолио може да откриете на интернет сайта на фирмата.
Реклама