СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XVI, брой 8, 2019

Информационно събитие по случай 15 години от създаването на Гранитекс - ИВ

Информационно събитие по случай 15 години от създаването на Гранитекс - ИВ

25.02.2019
Фирма Гранитекс предлага внос на естествен камък и гранитогрес, както и изработка на различни детайли. Поддържа суровини на склад и произвежда по индивидуален проект на възложителя богато разнообразие от елементи от естествен камък и гранитогрес.
На 28.03.2019 г. от 14:00 до 19:00ч., в новата складова база на Гранитекс - ИВ в София ще бъде организирано информационно събитие, по случай 15 години от създаването на компанията. Заповядайте на събитието, за да се запознаете с продуктите и услугите, които фирмата предлага. На събитието ви очакват приятни изненади и специални цени за покупки, направени в самия ден или през месец април 2019 г.
Услугите на фирмата включват: търговия на слабове, плочи и други детайли от естествен камък, гранитогрес на италианската фирма Marazzi, с включен монтаж на различните строително монтажни дейности, както и на вентилируемите фасади (отново със затворен цикъл - от материал до монтаж). Сред продуктите от естествен камък, които Гранитекс предлага, са: облицовки, настилки, плотове за баня, кухня, бар, стъпала, чела, облицовка за камина, подпрозоречни плотове и шапки от различни разновидности на гранит, мрамор, варовик, травертин и гранитогрес. Фирмата е специализирана и в конструирането на вентилируеми фасади.Реклама