СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XVI, брой 8, 2019

Конкурсът Wienerberger Brick Award търси своите таланти

Конкурсът Wienerberger Brick Award търси своите таланти

12.11.2018
Започна активният период за кандидатстване в следващото издание на архитектурния конкурс Wienerberger Brick Award 2020. Винербергер кани всички български архитекти и проектанти да се включат в националната селекция.
Целта на конкурса е да покаже, че тухлата е изключително универсален строителен материал, но също така има разнообразие от приложения и може да предложи креативни решения, демонстриращи иновативен и модерен облик на проектите. В същото време конкурсът проследява съвременното развитие и тенденциите в международната керамична архитектура. Wienerberger Brick Award се организира за първи път през 2004 г. Оттогава на всеки две години се откриват и награждават най-креативните и най-забележителните керамични архитектурни реализации от цял свят. В конкурса се състезават международно признати архитекти и проектанти.
Следващите награди Brick Award ще се връчат през 2020 година. Номинации за това издание се приемат до 10.12.2018 г.
Повече информация за конкурса, условията на участие и регистрацията може да видите на сайта на конкурса. При потвърдена регистрация чрез формата за кандидатстване имате шанса да спечелите един от 18-те архитектурни алманаха - Brick Book 18.
Реклама