СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XV, брой 2, 2018

Нова усъвършенствана серия On-Line UPS-и на SALICRU от Еврогруп-33

Нова усъвършенствана серия On-Line UPS-и на SALICRU от Еврогруп-33

10.04.2018
Испанският производител на UPS-и Salicru пуска на пазара нова версия на серията трифазни UPS-и CUBE3+. UPS-ите с мощност от 80kVA до 200kVA са с цветен, 7" LCD тъчскрийн дисплей, с изключително богата функционалност откъм реално времеви мониторинг и контрол на параметрите на устройствата. UPS-ите са базирани на онлайн технология (двойно преобразуване), с DSP контрол. Предлагат се няколко варианта на резервация, така че да се задоволят всички нужди на клиентите.
За пълно и оптимално решение SLC CUBE3 + осигурява максимална адаптивност (дори при стандартния модел), възможност за паралелно разширение с до 8 UPS-а и обширни възможности за комуникация - през USB и SNMP, както и с RS 232 порт. И накрая, трябва да се отбележи и лекият дизайн на устройството, както и намалените му размери, което му позволява лесно да се инсталира и гарантира, че отпечатъкът е минимален.
Другата добра новина е, че ценово серията не се оскъпява, което е изключително важно за българския пазар. През последната година от Еврогруп-33 бяха инсталирани над 50 UPS-а от тази серия, някои от които в съседни държави, като Румъния.Реклама