СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XV, брой 1, 2018

Персонализирано осветление за кино Люмиер LIDL от Бронлайт

Персонализирано осветление за кино Люмиер LIDL от Бронлайт

22.06.2017
С изцяло нова система за управление и контрол на осветлението - PHILIPS DYNALITE и LED тела, се сдоби реновираното кино Люмиер LIDL. Новите осветители са конструирани специално за залата. Те са създадени така, че да се интегрират деликатно в съществуващите от предходните лампи отвори, като в същото време предлагат необходимата осветеност.
Системата за управление PHILIPS DYNALITE дава възможност за плавно регулиране на силата на осветлението или избор на предварително зададени сцени. С това тя напълно отговаря на изискванията, свързани с мултифункционалността на залата и предлага подходящата светлина за всеки един случай и събитие. Осветлението се регулира директно от пулта на оператора, което позволява прецизно ръчно управление. Така светлината се намалява плавно и дори при постигане на пълен мрак не дразни човешкото око.
Внедрените технологии гарантирано намаляват с до 70% разхода на електроенергия, в сравнение със старото осветление. Удобство при работата, високо качество на продуктите, комфортна за посетители и изпълнители светлина и рентабилност - това предлага осветителната система на кино Люмиер.Реклама