СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XVI, брой 3, 2019

Победителите в категории Жилищен интериор и Профил на годината на Dibla Design Awards

Победителите в категории Жилищен интериор и Профил на годината на  Dibla Design Awards

08.01.2019
За поредна година нивото, което успя да демонстрира българският интериорен дизайн по време на третото издание на националното съревнование Dibla Design Awards, организирано от платформата Дибла, продължава да впечатлява и вдъхновява родната дизайнерска гилдия дълго след бляскавата церемония по награждаване. Тя събра рекорден брой гости и остана в центъра на медийния и обществен интерес, благодарение на всички дизайнери, които се осмелиха да се изправят срещу общо 75 талантливи конкуренти с над 150 проекта в оспорваната надпревара за престижните отличия. Международното жури на конкурса, на което се падна нелеката задача да определи най-добрите сред участниците, сподели искреното си задоволство от постоянното развитие и успехи на българския интериорен дизайн. С огромно удоволствие ви представяме наградените участници в едни от най-оспорваните категории на съревнованието - "Жилищен интериор" и "Профил на годината", които тепърва ще се радват на заслужена популярност и признание от гилдията.
Жилищният интериор винаги е олицетворявал интимното пространство, изпълнено с индивидуалността и характера на собствениците си. Истински професионализъм и лично отношение изисква изпълнението на интериорно решение, въплъщаващо качествата, потребностите и разбиранията за уют и естетика на клиента. С тази нелека задача успешно са се справили победителите в категориите "Апартамент" и "Фамилна къща" dontDIY и Fimera Design Studio.
Наградата за професионален профил в Националната платформа за интериорен и продуктов дизайн Дибла е едно от най-важните и очаквани отличия за всички над 820 дизайнери, регистрирани в Платформата. Най-добре поддържаният професионален профил се определя въз основа на най-висок среден рейтинг на публикуваните проекти през годината с най-много общи преглеждания от потребителите и заслужено я спечелиха професионалистите от Татяна СТАНЧЕВА | TANNE design studio.Реклама