СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XVI, брой 8, 2019

Покани за церемонията Dibla Design Awards 2019 вече можете да откриете на тикет порталите

Покани за церемонията Dibla Design Awards 2019  вече можете да откриете на тикет порталите

06.11.2019
Моментът, делящ ни от звездния миг да научим имената на най-добрите в областта на интериорния дизайн, все повече наближава. Това ще се случи по време на грандиозната церемония Dibla Design Awards 2019, организирана от Националната платформа за интериорен дизайн Дибла, която ще се проведе на 21 ноември 2019 г. в Sofia Event Center.
За четвърта поредна година истинските ценители на стила и естетиката ще могат лично да присъстват на церемонията и да съпреживеят магията на най-доброто от българския интериорен дизайн заедно с най-известните и утвърдени творци в бранша. Стилната атмосфера ще бъде допълнена от професионални водещи, алтернативна джаз група и коктейл с първокласни напитки. Dibla Design Awards е не просто истинско удоволствие за сетивата и добрия вкус, но и практична възможност за лесно и приятно създаване на полезни контакти и партньорства в най-подходящата за това атмосфера.
Тази година сред 16-те опитни български и чуждестранни дизайнери, архитекти и авторитетни преподаватели, членове на журито, откриваме и истински световни звезди в бранша. Кои ли проекти са привлекли вниманието на скандалния и провокативен Карим Рашид, Федерико Делроссо - един от десетте съвременни дизайнери, променили света, и Атила Верес, румънския продуктов дизайнер, работил за марка от величината на BMW? Какво мислят за нивото на дизайна в България ръководителят на магистърската програма за интериорен дизайн в Академия "Домус" Хасегава Аой и президентът на FESPA Кристиян Дуйкарт? Всички те имат нелеката задача независимо да оценят постъпилите проекти в разделите "Жилищен интериор" и "Обществен интериор", отдавайки значение на общо въздействие, цялостност и оригиналност. Все по-разнообразният състав и все по-високото ниво на журито е красноречиво доказателство за непрестанно повишаващото се ниво на съревнованието Dibla Design Awards.
Несъмнено, признанието "Дизайнер на годината" е едно от най-желаните и престижни отличия за бранша в България, откакто съществуват Националните награди за интериорен дизайн Dibla Design Awards. И тази година то ще бъде присъдено въз основа на опит, професионализъм и успешно популяризиране на българския дизайн на международна сцена.
Както всяка година, всички проекти, достигнали до етап журиране в Dibla Design Awards 2019, ще бъдат публикувани на сайта на съревнованието и на страниците на Албума на Церемонията, който по традиция попада в ръцете на всички над 650 специални гости на събитието - представители на българския делови елит и водещи медии, потенциални партньори, клиенти и инвеститори. Най-добрите проекти ще бъдат поместени в Годишния каталог "Най-доброто от интериорния дизайн за 2019".Реклама