СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XVI, брой 8, 2019

Проведе се събитието "Пермадизайн", организирано от АИДБ

Проведе се събитието

14.09.2018
На 29.08.2018 г. се проведе събитието "Пермадизайн", организирано от Асоциацията на интериорните дизайнери в България (АИДБ).
В дискусията, която се проведе в сградата на Walltopia в София Тех Парк, участваха архитекти, интериорни дизайнери и специалисти в областта на пермакултурата, сред които: Камен Попов - ландшафтен архитект, арх. Симона Гергова, арх. Иван Боров, Михаела Царчинска - пермакултурен дизайнер и преподавател, Томи и Диана Мислиеви и др. Модератор бе Димитър Събев - икономист и журналист, който фокусира изследванията си в пресечната точка на природа, пазар и култура; автор на множество статии в различни печатни издания, както и на две книги. Наред с дискусията за пермакултурата в градска среда и извън града, в интериора и в градоустройството и за ползите от нея, в програмата на събитието беше включен и архитектурен тур в сградата на Walltopia, на покрива на която е реализиран един такъв проект.
Събитието е част от "Клуб на дизайнера" - формат за тематични дискусии и срещи на архитекти и интериорни дизайнери с инвеститори и фирми.
Реклама