СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XVII, брой 3, 2020

Разнообразни винилови настилки от фирма Мал Мук

Разнообразни винилови настилки от фирма Мал Мук

Мал Мук Хоум предлага и поддържа на склад голямо разнообразие от винилови настилки различни модели за лепене и клик ситема.
Какво трябва да знаем? Виниловите настилки са с 0% вредни емисии, антибактериални, антистатични, лесни за поддръжка. Виниловите настилки се характеризират с висок клас на износоустойчивост AC6/36 и притежават клас за негоримост- Bfl. Отличават се също и с висока степен на противоплъзгане. Изключително лесният им монтаж дава възможност за полагана на голяма квадратура за кратко време. Намират широко приложение в болници, детски градини, училища, офиси и помещения с интензивен трафик на движение. Виниловата настилка е с 0% вредни емисии, което я прави подходяща за детски стаи и спални помещения. Предлагат се в разнообразна гама от цветове, за да задоволят индивидуалните изисквания на клиента и помещенията.
Мал Мук е фирма специализирана в доставките на строителни материали, консумативи и инструменти. От основаването си през 1993 г. фирмата успя да изгради няколко търговски обекта, в които работи над 150 служители. Има добре развита дистрибуторска мрежа в цялата страна, с над 250 партньора (търговски дружества). Фирмата предлага решения и системи за всяка част от строителството и ремонта.Реклама